Frigarui de pui cu boia dulce si curry

Printeaza

Frigarui de pui cu boia dulce si curry din: boia dulce, curry, ulei de masline, lamaie, dovlecel, ceapa rosie, rosii cherry, piept de pui, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_boia_dulce_si_curry

  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 1/2 lingurita curry
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g rosii cherry
  • 600 g piept de pui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţăm legumele. Ceapa o tocăm fâşii mai mari, iar dovlecelul rondele. Roşiile cherry fie le lăsăm întregi, fie le tăiem jumătăţi. Tăiem carnea cubuleţe. O punem într-un bol. O stropim cu ulei de măsline, presărăm sare, piper şi condimente. Amestecăm totul bine şi stropim cu zeamă de lămâie.

Pe frigărui alternăm cubuleţele de carne cu cele de legume. Incingem grătarul şi frigem frigăruile 7-8 minute pe fiecare parte. Servim frigăruile cu orice fel de garnitură dorim.

Frigarui de pui cu boia dulce si curry

Frigarui_de_pui_cu_boia_dulce_si_curry

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.