Frigarui de pui cu ardei si ceapa

Printeaza

Frigarui de pui cu ardei si ceapa din: ketchup, piept de pui, ardei gras, ceapa, busuioc, oregano, ulei de masline, marar, patrunjel.

Ingrediente: Frigarui_de_pui_cu_ardei_si_ceapa

  • 150g ketchup
  • 400g piept de pui
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras galben
  • 4 cepe mici
  • 1 linguriţă de busuioc
  • 1 linguriţă de oregano
  • 2 linguri ulei de măsline
  • câteva fire de mărar
  • câteva fire de pătrunjel

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie cubuleţe şi se tamponează cu un prosop de bucătărie. Se prepară marinată din 2 linguri de ketchup, uleiul de măsline, busuioc, oregano, sare şi piper. Se lasă puiul la marinat 30 de minute.

Se pun beţişoarele pentru frigărui la înmuiat, între timp, se curăţă şi se taie ardeii în bucăţi egale, iar cepele, în jumătăţi. Se preîncălzeşte cuptorul la 180°C şi se tapetează cu hârtie de copt.

Se formează frigăruile şi se coc 20 de minime în cuptorul preîncălzit; se întorc la jumătatea timpului. Se servesc fierbinţi cu ketchup.

Frigarui de pui cu ardei si ceapa

Frigarui_de_pui_cu_ardei_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.