Frigarui de pui cu sos teriyaki din: piept de pui, suc de mere, sos teriyaki, usturoi, piure de piersici. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune […]
Frigărui de pui cu ardei gras
PrinteazaFrigarui de pui cu ardei gras din: piept de pui, ardei grasi, ceapa, boia de ardei dulce, maghiran, ulei, zeama de lamaie, sare si piper.
- 500g piept de pui
- 2 ardei graşi (roşu, verde)
- 1 ceapă mare
- 1 linguriţă rasă boia de ardei dulce
- 1 linguriţă rasă pudră de maghiran
- 2-3 linguri ulei
- 2 linguriţe zeamă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curăţaţi carnea de pieliţe, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi ştergeţi-o cu şerveţele.
Tăiaţi-o în bucăţele, puneţi-o într-un castron împreună cu uleiul şi zeama de lămâie.
Presăraţi-o cu maghiran, boia de ardei, sare şi piper, după gust.
Amestecaţi bine. Curăţaţi ardeiul gras de cotor şi seminţe, spălaţi-l şi tăiaţi-l în bucăţele.
Ceapa curăţată şi spălată tăiaţi-o în patru apoi desfaceţi-o în foi. Puneţi pe beţe de frigărui, alternativ, bucăţele de carne, ardei şi ceapă.
Puneţi frigăruile astfel formate pe grătarul încins şi frigeţi-le până când se rumenesc bine pe toate părţile.
Frigărui de pui cu ardei gras
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigarui de pui cu sos teriyaki
Frigarui de pui cu ratatouille
Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]
Pofta buna!