Frigarui de pui cu ardei gras si ciuperci

Printeaza

Frigarui de pui cu ardei gras si ciuperci din: usturoi, ghimbir, portocala, miere, sos de soia, ulei de floarea soarelui, piept de pui, ciuperci, praz, ardei gras, orez jasmin.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_ardei_gras_si_ciuperci

  • 3 catei de usturoi
  • 2 cm ghimbir proaspat
  • 1 portocala
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 4 piepti de pui
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 1 fir praz
  • 2 ardei grasi
  • 280 g orez Jasmin

 

Mod de preparare:

Se mixează usturoiul cu ghimbirul ras, suc şi coajă de portocală rasă, miere, sos de soia şi ulei.

Această marinată se toarnă peste cuburile de piept de pui şi se adaugă ciu­percile; se dau la frigider cel puţin 1 oră.

Se taie fâşii de ardei gras şi se desprind foile de praz.

Pe ţepuşele de lemn se înfig alternativ bucăţele de carne, ardei gras şi ciuperci; între aceste bucăţi se strecoară frunze de praz. Se prăjesc în tigaie de jur-împrejur 8 min.

Se fierbe orezul conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se serveşte cu frigărui.

Frigarui de pui cu ardei gras si ciuperci

Frigarui_de_pui_cu_ardei_gras_si_ciuperci

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Frigarui cu rinichi

Frigarui cu rinichi

Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin   Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]

Frigarui de pui cu salsa

Frigarui de pui cu salsa

Frigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde. Ingrediente: 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui 1 lingura ulei de masline zeama de la 1 lime 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati 1 ardei galben mare, […]

Frigarui de vita si gasca

Frigarui de vita si gasca

Frigarui de vita si gasca din: muschi de vita, piept de gasca, sare, piper, cimbru, ceapă, salate, ulei, marar, ou, mustar, lamaie. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de vită 450 g piept de gâscă sare piper cimbru 2 fire de ceapă verde 2 salate verzi 100 ml ulei mărar verde 2 ouă 1 lingunţă cu muştar zeamă […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Alessia Mantea

    Bune frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.