Frigarui de pui cu ardei gras si ceapa

Printeaza

Frigarui de pui cu ardei gras si ceapa din: piept de pui, ardei gras, ceapa, usturoi, zeama de lamaie, boia dulce, miere, ulei, cimbru, sare, piper, ketchup, mustar, sos de usturoi.

Ingrediente:Frigarui de pui cu ardei gras si ceapa

  • 4 piepti de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapa

Ingrediente pentru marinata:

  • 3-4 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 1 lingurita cu boia dulce (sau picanta)
  • 1 lingurita cu miere
  • 1 lingura cu ulei
  • cimbru
  • sare
  • piper

Ingrediente pentru servire:

  • 200 g ketchup
  • 200g mustar
  • 200g sos usturoi

Mod de preparare:

Amesteca toate ingredientele pentru marinata intr-un castron.

Taie pieptul de pui cuburi potrivit de mari si pune-le in castronul cu marinata. Lasa la rece o ora. Uda betele de frigarui si infige alternativ bucati de pui, ardei gras si ceapa.

Asaza frigaruile intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul incins in prealabil pentru o jumatate de ora sau pana ce bucatile de carne de pui au capatat o culoare aurie, apetisanta.

Serveste frigaruile cu ketchup, mustar si sos de usturoi.

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.