Frigărui de porc cu mere si lămâi

Printeaza

Frigărui de porc cu mere si lămâi din: carne de porc, sare, piper, mere, lamai, ulei de masline, suc de portocale, mustar si smantana.

Ingrediente:Frigarui_de_porc_cu_mere_si_lamâi

  • 500 g carne de porc
  • sare
  • piper
  • 3 mere
  • 3 lamai
  • ulei de masline
  • suc de portocale
  • 3 linguri mustar
  • 100 ml smantana

 

Mod de preparare:

Se spala carnea si se scurge de apa, se taie cubulete si se asezoneaza cu sare si piper. Se spala merele, se scot samburii si se taie in sferturi. Lamaile spalate in apa fierbinte se taie felii, apoi fiecare felie in jumatate. Se baga betele de lemn pentru frigarui in apa, pe care se infig apoi, alternativ, bucatele de carne si de fructe.

Se prajesc frigaruile in ulei incins (10-12 mintue pe fiecare parte), la foc mic. Se servesc cu sos (preparat din suc de portocale, mustar si smantana, amestecate bine).

Frigărui de porc cu mere si lămâi

Frigarui_de_porc_cu_mere_si_lamâi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.