Frigarui de porc cu cartofi

Printeaza

Frigarui de porc cu cartofi din: muschi de porc, cartofi, ardei grasi, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_porc_cu_cartofi

  • 300 g muschi de porc
  • 3 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai carnea bucatele cu diametrul de 2-3 cm, la fel si cartofii. Tai ardeii si cepele bucatele potrivite, ca sa nu cada de pe bete. Iei cate un bat de bambus si, cu mare grija sa nu te intepi, infigi cate o bucata de carne, apoi de cartof, cate un ardei, ceapa, iar carne si tot asa, pana se umple tot batul.

Lasi capetele libere cam 3-4 cm in fiecare parte, ca sa poti tine frigaruile in mana atunci cand le mananci. Asezi frigaruile pe gratar si le intorci din cand in cand, pe o parte si pe alta, pana cand sunt fripte. Dupa ce frigaruile s-au rumenit uniform, le iei de pe gratar si le servesti direct de pe bat.

Frigarui de porc cu cartofi

Frigarui_de_porc_cu_cartofi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.