Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta
PrinteazaFrigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta din: ceafă de porc, ulei de masline, ceapa, parmezan, menta, usutroi, lamaie, ardei gras roşu, sare, piper alb macinat.
Ingrediente:
- 500 g ceafă de porc
- 2-3 linguri ulei de masline
- 1 ceapă mare
- 50 g parmezan
- 1 legătură mentă
- 2 căţei de usturoi
- 1 lămâie
- 1 ardei gras roşu
- sare, piper alb măcinat
Mod de preparare:
Speli carnea şi o usuci cu şerveţele absorbante. Tai apoi carnea în cubuleţe şi presari pe ele sare şi piper. Cureţi ceapa şi ardeiul gras şi le tai în pătrăţele de mărimea cărnii.
In beţele de bambus pentru frigărui, în prealabil hidratata, înfigi alternativ bucăţele de carne, ceapă, ardei. Stropeşti frigăruile cu ulei şi le pui pe grătarul încins, până se rumenesc.
Toci menta şi pătrunjelul şi le pisezi împreună cu usturoiul, sarea şi piperul. Le amesteci apoi cu zeama de lămâie şi parmezanul ras. Serveşti frigăruile calde, cu sosul pesto.
Frigarui de porc cu ardei gras si pesto de menta
Pofta buna!