Frigarui de oaie cu legume

Printeaza

Frigarui de oaie cu legume din: pulpa de oaie, ceapa, telina, morcov, rosii, fasole verde, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_de_oaie_cu_legume

  • 600 g pulpa de oaie
  • 2 cepe mici
  • 1 telina mica
  • 1 morcov
  • 3 rosii
  • 200 g fasole verde
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoane, spălaţi-o şi tăiaţi-o în bucăţele.

Tăiaţi ceapa în sferturi şi desfaceţi-o în bucăţi.

Puneţi carnea şi ceapa într-un castron şi presăraţi-le cu sare, piper şi boia. Stropiţi-le cu ulei şi amestecaţi bine.

Puneţi pe beţe de frigăruie, alternativ, carne şi ceapă, apoi puneţi frigăruile astfel formate pe grătarul încins.

Separat, sotaţi legumele în uleiul rămas şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie.

Serviţi câte 2 frigărui la o porţie, cu garnitură de legume.

Frigarui de oaie cu legume

Frigarui_de_oaie_cu_legume

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Musaca cu branza de oaie

Musaca cu branza de oaie

Musaca cu branza de oaie din: vinete, ulei, ceapa, rosii, carne de vita, vin, zahar, pesmet, branza, unt, faina, lapte, ou, condimente. Ingrediente: 400 g vinete sare 4 linguri cu ulei de măsline 2 cepe 3 roşii 400 g carne de vită, tocată 100 ml vin alb sec 1 linguriţă de zahăr 1 vârf de […]

Tocana de oaie cu cartofi

Tocana de oaie cu cartofi

Tocana de oaie cu cartofi din: carne de oaie, ceapa, cartofi rosii, supa de carne, unt, cimbru, patrunjel, sare si piper. Ingrediente: 1,5 kg carne de oaie 4 cepe 1,5 kg de cartofi rosii 500 ml supa de carne 50 grame de unt 3 linguri de cimbru 3 fire de patrunjel sare piper   Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.