Frigărui de morun sau nisetru

Printeaza

Frigărui de morun sau nisetru 

Ingrediente:Frigărui de morun sau nisetru

  • morun sau nisetru
  • sare
  • ulei
  • sos a la grec

 

Mod de preparare:

Se taie peştele în felii, care la rîndul lor se împart în bucăţele mai mici. Aceste bucăţi se înfig cite 4—5 in beţişoare de lemn.

Se sărează, se ung cu ulei, apoi se frig la gră­tar, întorcîndu-le pe toate părţile. Gata fripte, se aranjează pe un platou şi se servesc cu sos a la grec.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.