Frigarui de miel, pastrama si manatarci cu garnitura de oua

Printeaza

 Frigarui de miel, pastrama si manatarci cu garnitura de oua

Ingrediente:Frigarui de miel, pastrama si manatarci cu garnitura de oua

  • 900 g carne de miel
  • 200 g piept afumat
  • 250 g pastrama
  • 250 g manătărci
  • sare
  • piper
  • 20 g ulei
  • puţin mujdei
  • 12 frigărui

 

Mod de preparare:

Carnea şi pastrama se taie bucăţi egale. Pieptul afumat se taie pătrate subţiri şi bureţii tot bucăţi.

Se înfig intercalate pe frigărui şi se frig pe grătar 10 minute, întorcîndu-se.

Pe parcurs se dă sare şi piper şi se ung cu ulei şi puţin mujdei. Se servesc cu ouă fierte de pescăruş.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Iti lasa gura apa numai dupa ce citesti titlul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.