Frigarui de halloumi

Printeaza

Frigarui de halloumi din: branza halloumi, ulei de masline, oregano.

 

Ingrediente:

  • 2 bucati a cate 250g de branza halloumi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura de oregano uscat

 

Mod de preparare:

Pentru a inlatura gustul excesiv de sarat, inmoaie branza halloumi in apa rece timp de 2 ore sau peste noapte.

Taie branza in 4 bucati lungi si infige-le pe frigari de metal sau pe unele de lemn pe care le-ai inmuiat in apa in prealabil, timp de 10 minute.

Stropeste branza cu ulei, apoi presara oregano si piper negru proaspat macinat. Incinge gratarul.

Gateste frigaruile 2-3 minute pe fiecare parte, apoi serveste-le cu sosuri, dupa preferinta.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.