Frigărui de curcan cu porumb

Printeaza

Frigărui de curcan cu porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto.

Ingrediente:Frigarui_de_curcan_cu_porumb

  • 300 g piept de curcan
  • 3 stiuleti de porumb
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ketchup
  • sos pesto

 

Mod de preparare:

Tai ştiuleţii de porumb în 3 bucăţi, fiecare cât mai egale între ele. Tai pieptul de curcan în felii de 1 cm, ceapa şi roşiile le tai rondele, iar ardeiul pătrate, de aceeaşi mări­me ca restul ingredientelor.

Infigi ingredientele pe ţepuşe de frigă­rui, alternându-le unele cu altele, începând cu carnea.

Condimen­tezi cu sare şi piper după gust, le stropeşti cu ulei şi le rumeneşti pe grătarul bine încins. Le serveşti calde, cu ketchup şi sos pesto, după preferinţă.

Frigărui de curcan cu porumb

Frigarui_de_curcan_cu_porumb

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.