Frigarui de biban de ocean

Printeaza

Frigarui de biban de ocean din: biban de ocean, costita, dovlecei, rosii cherry, creveti, ulei, otet, sos Worcester, ierburi aromatice de Provence, sare, piper.

 

Ingrediente:Frigarui de biban de ocean

  • 600 g file de biban de ocean (sebasta)
  • 200 g costiţă (felii)
  • 2 dovlecei mici
  • 12 roşii cherry
  • 12 creveţi decorticaţi
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 2 linguriţe de oţet
  • 2 linguriţe de sos Worcester
  • 1 lingură de ierburi aromatice de Provence
  • sare
  • piper
  • ţepuşe pentru frigărui

 

Mod de preparare:

Se taie peştele cuburi şi se înveleşte în felii de costiţă. Se curăţă dovleceii şi se taie în feliile 1,5 cm grosime.

Se spală roşiile. Se înfig alternativ pe ţepuşe cuburi de peşte, dovlecei, creveţi şi roşii cherry.

Se amestecă uleiul cu oţetul, sosul Worcester, ierburile, sarea şi piperul şi se ung frigăruile cu acest amestec.

Se prăjesc frigăruile pe grătar circa 6 minute pe fiecare parte, întorcându-le de mai multe ori.

 

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Frigarui marinate cu curry

Frigarui marinate cu curry

Frigarui marinate cu curry din: carne, sos de iaurt, ardei iute, curry, portocale, miere, lamaie, ulei. Ingrediente: 1 kg carne (porc, pui sau miel) sos de iaurt 1 ardei iute Pentru marinadă: 2 portocale 1 lingură miere 1 linguriţă curry 1 lămâie verde 2 linguri ulei   Mod de preparare: Stoarce o portocală, iar pe […]

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin

Frigarui de miel cu rozmarin din: pulpa de mie, ceapa, dovlecel, sare, piper, rozmarin, usturoi, cimbru, ulei, vin. Ingrediente: 1 kg pulpă de miel 8 fire rozmarin verde 1 ceapă 1 dovlecel mic piper negru sare Pentru marinadă: 1 ceapă mică 3 căţei de usturoi 1 linguriţă cimbru uscat 1 linguriţă boabe de coriandru 1 […]

Frigarui cu rinichi

Frigarui cu rinichi

Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin   Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.