Frigărui cu sos de susan

Printeaza

Se taie fâşii subţiri 500 g muşchi file de viţel. Se toacă 2 căţei de usturoi şi se amestecă împreună cu 2 linguri ulei, 200 g iaurt, sare şi pi­per. Se ung fâşiile de carne cu acest amestec şi se lasă să se marineze la frigider peste noapte.

Pen­tru sos, se prăjesc 50 g susan fără adaos de grăsi­me; se amestecă împreună cu 3 linguri ulei de măsline, 200 g iaurt, sare, piper şi puţin suc de lămâie.

Se încinge o tigaie-grill. Fâşiile de carne se înfig pe ţepuşe, se aşază pe folie de aluminiu şi se frig 8-10 min., timp în care se stropesc din când în când cu marinată. Se servesc cu sos de susan şi lipie.

Frigărui cu sos de susan

Frigărui cu sos de susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.