Frigarui cu piept de pui si salata

Printeaza

Frigarui cu piept de pui si salata din: piept de pui, ceapa rosie, salata, rosii cherry, suc de lamaie, sare, ulei de masline, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_cu_piept_de_pui_si_salata

  • 750 g piept de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 1 salata
  • 100 g rosii cherry
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingura de suc de lamaie
  • sare

pentru marinata:

  • 100 ml ulei de masline
  • 100 g mustar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă energic muştarul cu uleiul şi un praf de sare şi piper.

Adaugă pieptul de pui tăiat în cubuleţe, acoperă cu folie alimentară şi lasă la rece minimum 30 de minute.

Infige cubuleţele de carne pe beţe de frigăruie, alternând cu felii de ceapă roşie.

Frige-le pe toate părţile pe grătarul încins, între timp, amestecă salata cu roşiile cherry şi stropeşte cu ulei de măsline şi suc de lămâie.

Presară un praf de sare şi serveşte-o alături de frigăruile fierbinţi şi pâine prăjită pe grătarul încins.

Frigarui cu piept de pui si salata

Frigarui_cu_piept_de_pui_si_salata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.