Frigarui cu piept de curcan

Printeaza

Frigarui cu piept de curcan din: piept de curcan, sare, piper, bacon, salvie, dovlecei, rosii, ulei, branza cu verdeata, smantana, usturoi, busuioc si patrunjel.

Ingrediente:Frigarui_cu_piept_de_curcan

  • 4 piepti de curcan
  • sare
  • piper
  • 12 felii bacon
  • 1 legatura salvie
  • 250 g dovlecei
  • 8 rosii
  • 3 linguri ulei
  • 10 g branza cu verdeata
  • 50 g smantana
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • 1 lingurita patrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Se sareaza si se pipereaza pieptul. Fiecare felie se acopera cu 3 felii de bacon si una de salvie. Se ruleaza pieptul pe lungime si se taie in 4.

Dovleceii se taie felii. Rosiile se infig pe o frigaruie, alternand cu rondele de piept si dovlecei; se prajesc circa 5 minute in ulei.

Se amesteca branza cu smantana si se adauga usturoiul, verdeata, sare si piper; se servesc cu frugarui.

Frigarui cu piept de curcan

Frigarui_cu_piept_de_curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.