Frigarui cu piept de curcan si porumb

Printeaza

Frigarui cu piept de curcan si porumb din: piept de curcan, stiuleti de porumb, ardei gras, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, ketchup, sos pesto.

Ingrediente:Frigarui_cu_piept_de_curcan_si_porumb

  • 300 g piept de curcan
  • 3 stiuleti de porumb in lapte
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ceapa mare
  • 2 rosii
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ketchup
  • sos pesto

 

Mod de preparare:

Tai ştiuleţii de porumb în câte trei bucăţi fiecare, cât mai egale între ele.

Tai din pieptul de curcan, trei cuburi cu latura de 3 cm, iar restul îl tai felii cu grosimea de 1 cm, ceapa şi roşiile le tai rondele, iar ardeiul, pătrate de aceeaşi mărime ca restul ingredientelor, înfigi ingredientele pe ţepuşe de frigărui, alternându-le unele cu altele, începând cu cuburile de carne.

Pudrezi frigăruile cu sare şi piper, după gust, le stropeşti cu ulei şi le rumeneşti pe grătarul bine încins, pe toate părţile.

Le serveşti calde, însoţite de ketchup şi de sos pesto, după preferinţă.

Frigarui cu piept de curcan si porumb

Frigarui_cu_piept_de_curcan_si_porumb

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Frigarui_de_curcan_cu_legume

Frigarui de curcan cu legume

Frigarui de curcan cu legume din: piept de curcan, iaurt, rosii, oregano, sare, piper, dovlecei, vanata, ardei, ceapa, ulei. Ingrediente: 1/2 piept de curcan un pahar mare de iaurt 10 roşii mici puţin oregano sare piper Pentru garnitura: 2 dovlecei o vânătă 2 ardei 3-4 roşii 2 cepe 2-3 linguri ulei sare piper   Mod […]

 

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras

Frigarui de curcan cu dovlecel si ardei gras din: pulpă de curcan fără piele şi os, ardei diferit coloraţi, zucchini mici, ceapă roşie si alba, sare, piper, condimente pentru carnea de pasăre, ghimbir, coniac, turmeric, ulei. Ingrediente: 400 g pulpă de curcan fără piele şi os 3 ardei diferit coloraţi 2 zucchini mici 1 ceapă roşie 1 ceapă albă sare piper condimente pentru carnea […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.