Frigarui cu dovlecel

Printeaza

Frigarui cu dovlecel din: dovlecel, ardei gras, piept de pui, muschiulet de porc, ulei, otet, zeama de lamaie, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui_cu_dovlecel

  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras verde
  • 250 g piept de pui
  • 250 g muschiulet de porc
  • 200 ml ulei
  • 25 ml otet
  • zeama de la 3 lamai
  • 5 catei de usturoi zdrobiti
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea o stergi cu servete absorbante, dupa care o tai cuburi. O asezi intr-un vas si adaugi uleiul, otetul, usturoiul,  zeama de lămâie şi potriveşti de sare şi piper, acoperi şi laşi la frigider 6 ore.

Speli dovlecelul bine şi-l tai rondele. Speli ardeiul, îl cureţi de seminţe şi îl tai pătrăţele. Scoţi carnea şi o înfigi pe beţele de frigărui. Pui un pătrăţel de ardei, o bucată de carne deporc, una de pui şi o rondea de dovlecel. Procedezi aşa până când termini ingredientele.

Frigi frigăruile pe grill, având grijă să le întorci, din cand când, pentru ca bucăţile de carne să se pătrundă bine.

Frigarui cu dovlecel

Frigarui_cu_dovlecel

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu frigaruile cu dovlecel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.