Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass

Printeaza

O reteta de Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass din: crenvursti vegetali, sparanghel, lemongrass, ulei de masline extravirgin, mustar dulce si sare.

Ingrediente:Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass

  • 3 crenvurşti vegetali (de soia)
  • 300 g sparanghel
  • 8 fire de lemongrass
  • 3 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 1 lingură de muştar dulce
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă sparanghelul, opăreşte-1 în apă clocotită cu sare, apoi transferă-1 într-o oală cu apă şi gheaţă.

Taie crenvurştii bucăţi mici şi montează frigăruile, fo­losind pentru beţe tijele de lemongrass, alternând cu bucăţi de sparanghel.

Pune frigăruile pe o placă de fontă încinsă şi frige-le câte 5 minute pe ambele părţi, apoi stropeşte-le cu o lingură de ulei de măsline şi condimentează-le cu sare, după gust.

Serveşte-le stropite cu un sos preparat din două linguri de ulei de măsline şi muştar, amestecate bine.

In locul crenvurştilor vegetali poţi folosi tofu cu măsline, tăiată cuburi, sau chiar tofu cu ierburi aromatice.

De altfel, poţi marina tofu 10 minute cu ghimbir proaspăt ras, sos de soia, ulei de susan şi 2 linguri cu apă.

 

Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass

Frigărui cu crenvurşti vegetali, sparanghel, şi lemongrass

Poftă bună!

 

 


poate te intereseaza si:

Frigarui de pui pe salata verde din: file de piept de pui, sare, piper, ceapa, mustar, otet de vin, ulei, salata verde, ridichi. Ingredinte: 300 g file de piept de pui sare piper o ceapa o lingura mustar 2 linguri otet de vin 6 linguri ulei o salata verde 150 g ridichi     Mod […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.