Frigarui cu cartofi

Printeaza

Frigarui cu cartofi din: cartofi, usturoi, ceapa, ardei, rozmarin, hasmatuchi, sare, piper.

Ingrediente:Frigarui cu cartofi

  • 800 g cartofi noi
  • apă cu sare
  • ceapa
  • lamaie
  • ulei
  • piper
  • ardei
  • usturoi
  • rozmarin
  • hasmatuchi

 

Mod de preparare:

Se fierb 800 g cartofi noi în apă cu sare circa 12 minute. Se scurg şi se trec prin apă rece.

Se ung cu un amestec de ulei, sare, piper, ardei iute, usturoi, rozmarin şi hasmaţuchi. Se înfig pe ţepuşe în alternanţă cu ceapă verde şi felii de lămâie date prin zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.