Frigarui cu cartofi natur

Printeaza

Frigarui cu cartofi natur din: piept de pui, ardei, ceapa, rosii, sare, rozmarin, piper, cartofi, cascaval, mascarpone, marar, usturoi, unt, bete pentru frigarui.

Ingrediente:Frigarui cu cartofi natur

  • 600 g piept de pui
  • 4 ardei
  • 2-3 cepe
  • 4 roşii
  • sare
  • o crenguţă rozmarin
  • piper
  • 800 g cartofi
  • 150 gcaşcaval
  • 2-3 linguri brânză mascar­pone
  • o legătură mărar
  • 1-2 fire usturoi
  • 50 g unt topit
  • beţe pentru frigărui

 

Mod de preparare:

Se taie pieptul de pui bucăţele, iar legumele se spală şi se taie bucăţi mai mari. Se stropesc cu unt şi se condimentează cu sare, piper şi rozmarin.

Beţele se ung cu unt şi se înfig bucăţile de carne şi legumele. Se pun apoi pe grătarul încins, la rumenit.

Se curăţă cartofii, se spală si se taie cubuleţe, apoi se fierb în apă cu sare. Cartofii fierţi se pregătesc cu mascarpone şi caşcavalul ras.

Se condimentează cu sare, piper şi pătrunjel proaspăt.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nicolitel Bianca

    O sa fac si eu frigaruile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.