Frigarui de crevete

Printeaza

Amesteca 300 g crevete curatate de cochilie, 2 linguri pasta de rosii, 2 linguri iaurt integral, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita condiment garam masala, 1 lingurita chimen macinat, 2 lingurite coriandru zdrobit si lasa la marinat 2 ore sau peste noapte, la rece.

Lasa la inmuiat in apa tepusele din lemn 30 de minute si apoi infinge crevetele, circa 3 bucati pe tepusa. Incinge grilul si da la gril 1-2 minute pe fiecare parte, pana cand se patrund. Serveste cu un sos de iaurt pe care il faci asa: Amesteca 150 g iaurt integral, 2 fire ceapa verde tocata, cateva frunze de patrunjel, tocate cu 1 lingura zeama de lamaie.

Frigarui de crevete

Frigarui de crevete

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.