Frigărui cu caşcaval si salată de varză cu muştar

Printeaza

O reteta de Frigărui cu caşcaval si salată de varză cu muştar din: varza, supa, chimen, otet de vin alb, sare, ulei, piper, cascaval, dovlecei, ceapa, paine si mustar.

Ingrediente:

  • 800 g varza (alba sau chinezeasca)
  • 100 ml supa
  • 1/2 lingurita chimen
  • 2 linguri otet de vin alb
  • sare
  • 4 linguri ulei
  • piper
  • 4 felii (a circa 100 g) cascaval
  • 1 dovlecel
  • 3 cepe
  • 4 batoane de paine
  • 4 linguri mustar dulce

 

Mod de preparare:

Se prepară salata: se curăţă varza şi se toacă. Se dă în clocot supa cu chimen şi se toarnă peste varză. Se adaugă oţet şi sare şi se frământă cu mâinile (curate!) 3-4 min. Se adaugă uleiul şi se amestecă; se piperează. Se taie feliile de caşcaval în câte 3 fâşii, care apoi se taie pătrate. Se pregătesc dovleceii şii se taie felii.

Se curăţă ceapa, se taie sferturi, şi acestea se taie bucăţi. Pe 8 ţepuşe de frigărui se înfig alternativ bucăţi de caşcaval, dovlecei şi ceapă. Frigăruile se aşază pe suporturi de aluminiu unse cu ulei; se frig pe toate părţile pe grătarul nu foarte încins timp de 6-8 min.

Se sărează, se piperează şi se servesc cu salată de varză, batoane şi muştar dulce.

Frigărui cu caşcaval si salată de varză cu muştar

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.