Frigarui asortate

Printeaza

Frigarui asortate din: muschiulet de porc, carnati de porc de casa, sunculita de porc, mustar, salata verde, catraveti acri, gogosari, betisoare pentru frigarui.

Ingrediente:Frigarui asortate

  • 400 g muşchiuleţ de porc
  • 3-4 cârnaţi de porc de casă
  • 100 şunculiţă de porc
  • muştar
  • salată verde
  • castraveţi acrii şi gogoşari
  • beţişoare pentru frigărui

 

Mod de preparare:

Se pregătesc bucăţile de carne, se taie cubuleţe, se con­dimentează cu sare, piper, boia de ardei dulce şi iute, 1-2 fire de rozmarin, 1-2 cubuleţe de unt, cubuleţele de carne. Se taie cârnaţii rondele destul de groase ca să nu se ardă prea tare cât stau pe grătar.

Se pun pe băţul de frigăruie. Intercalaţi cu câte o feliuţă de şuncă. Se pregăteşte grătarul, se unge, iar când este încins se aşază frigăruile la distanţă una de cealaltă şi se lasă 10 minute pe o parte şi 10 pe cealaltă până se rumenesc.

După ce s-au fript, se iau de pe grătar şi se acoperă cu un şervet de bucătărie sau cu un capac. Se servesc cu muştar, salată asortată de acrituri sau salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.