Friganele cu paine neagra si cascaval

Printeaza

Friganele cu paine neagra si cascaval din: ouă, lapte, sare, piper, pâine neagră veche (sau intermediară), cascaval, ulei.

Friganele cu paine neagra si cascaval

Ingrediente:

  • 4 ouă
  • 8 linguri lapte
  • sare
  • piper
  • 1 pâine neagră veche (sau intermediară)
  • caşcaval ras
  • ulei, pentru prăjit

Mod de preparare:

Mixezi ouăle cu laptele, sarelşi piperul. Tai felii de pâine şi le introduci în amestetul de ouă.

Incingi uleiul şi frigi frigăneleje pe ambele părţi. Le aşezi pe un platou, presari caşcava apoi le poţi servi. Dacă le vrei dulci pui zahar in compozitia de ouă şi le serveşti unse cu dulceaţă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.