Friganele cu bacon si sirop de artar

Printeaza

Friganele cu bacon si sirop de artar din: bacon, unt, paine, oua, sirop de artar.

Ingrediente:Friganele cu bacon si sirop de artar

  • 4 felii bacon fara sorici
  • 60 g unt taiat cubulete
  • 4 felii paine dospita de 2 cm
  • 3 oua batute usor
  • 1/4 cana (60 ml) sirop de artar

 

Mod de preparare:

Frigi baconul intr-o tigaie de dimensiuni medii, timpd e 5 minute, pana devin crocante. Le lasi deoparte si topesti untul intr-o tigaie mare. Inmoi feliile de paine in ou si le prajesti la foc mediu, cate 3 minute pe fiecare parte pana se rumenesc. Asezi friganelele pe farfuriile de servit, deasupra pui feliile de bacon si stropesti cu siropul de artar. Le servesti fierbinti.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.