Friganele aromate cu migdale

Printeaza

Friganele aromate cu migdale din: paine, lapte, oua, zahar, esenta de vanilie, ulei, fulgi de migdale.

Ingrediente:Friganele_aromate_cu_migdale

  • 1 pâine feliată
  • 400 ml lapte
  • 4 ouă
  • 4 linguri zahăr
  • 1 esenţă de vanilie
  • 30 g fulgi de migdale
  • ulei

Mod de preparare:

Baţi ouăle cu zahărul şi cu esenţa de vanilie până obţii o compoziţie omogenă. Inmoi fiecare felie de pâine în lapte, o treci prin compoziţia de ouă şi o prăjeşti în ulei încins.

După ce scoţi fiecare friganea, o presari cu fulgi de migdale. Poţi servi friganelele simple sau alături de un compot de prune, presărat cu scorţişoară.

Friganele aromate cu migdale

Friganele_aromate_cu_migdale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.