Friganele (varianta)

Printeaza

Friganele 

Ingrediente:Friganele

  • 10 felii de piine
  • 2 ouă
  • 1 ceaşcă cu lapte
  • gră­sime pentru prăjit

Mod de preparare:

Tăiem crutoane rotunde, pătrate sau triunghiulare dintr-o franzelă.

Intr-o farfurie adîncă batem ouăle cu puţin lapte şi muiem feliile pe o parte şi pe alta, pînă se îmbibă bine cu ou şi cu lapte.

Le prăjim apoi într-o tigaie, în grăsime încinsă. Servim friganelele cu fasole verde, ma­zăre verde sau piure de spanac.

 

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.