Fricadele cu verdeaţă şi un buchet aromat de legume şi ciuperci

Printeaza

Fricadele cu verdeaţă şi un buchet aromat de legume şi ciuperci din: paine toast, lapte, ceapa, unt, carne tocata, oua, mustar iute, sare, piper,maghiran, patrunjel, ulei, bureti, rosii, fasole verde, ceapa, usturoi, supa, cimbru.

Ingrediente:Fricadele cu verdeaţă şi un buchet aromat de legume şi ciuperci

  • 80 g pâine toast
  • 80 ml lapte
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 500 g amestec de carne tocată
  • 2 ouă
  • 1 lingură muştar iute
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă maghiran uscat
  • 2 linguri pătrunjel tocat
  • 3 linguri ulei
  • 200 g bureţi
  • 3 roşii
  • 100 g fasole verde lată
  • 2 cepe mici
  • 1 căţel de usturoi
  • 50 ml supă
  • 1/2 linguriţă cimbru tocat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pâinea de coajă, tăiaţi-o cubuleţe şi înmuiaţi-o în lapte. Curăţaţi ceapa, tăcaţi-o mărunt şi căliţi-o puţin în unt. Amestecaţi-o cu pâinea stoarsă, carnea tocată, ouăle, muştarul, sarea, piperul şi maghiranul şi frământaţi bine.

Formaţi fricadele şi prăjiţi-le circa 5 minute în 2 linguri de ulei. Pregătiţi ciu­percile şi legumele. Tocaţi mărunt ustu­roiul şi ceapa mică. Pregătiţi roşiile şi tăiaţi-le cubuleţe. Tăiaţi fasolea oblic, în bucăţi, fierbeţi-o circa 4 minute în apă cu sare, apoi turnaţi apă rece peste ea.

Căliţi ustiuroul şi ceapa tocate în restul de ulei. Adăugaţi ciupercile şi prăjiţi-le 2 minute. Avdăugaţi, de asemenea, faso­lea, supa, cimbrul, şi roşiile. Căliţi totul circa 2 minute. Daca doriti, asezonati legumele cu putin unt si condimentati-le mai mult. Serviti-le alaturi de fricadele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.