Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt

Printeaza

O reteta de frappe de fistic cu crema de lapte si iaurt din: inghetata de fistic, lapte, gheata, smantana si iaurt.

Ingrediente:Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt

  • 180 g inghetata de fistic
  • 150 ml lapte intergral proaspat
  • 5 cuburi de gheata
  • 50 ml smantana dulce
  • 50 g iaurt simplu

 

Mod de preparare:

Pune în vasul blenderului îngheţata de fistic, laptele inte­gral şi cuburile de gheaţă sparte. Mixează ingredientele 2 minute, până când obţii o compoziţie cremoasă şi aerată.

Intre timp, pune smântână într-un castronel şi bate-o cu un tel micuţ, apoi încorporeaz-o uşor în iaurt, în aşa fel încât să obţii un amestec afânat. Toarnă băutura din blender în pahare şi adaugă crema de iaurt. Aceasta se va amesteca puţin câte puţin cu frappe-ul, creând un contrast acrişor plăcut.

Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt

Frappe de fistic cu cremă de lapte şi iaurt

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.