Frappe de vanilie cu sirop de migdale

Printeaza

O reteta de Frappe de vanilie cu sirop de migdale din: smantana, sirop de migdale, inghetata de vanilie, sirop de rodie, amaretto, grand marnier, gheata si capsuni.

Ingrediente:Frappe de vanilie cu sirop de migdale

  • 100 ml smantana dulce
  • 1/2 pahar sirop de migdale
  • 100 g inghetata de vanilie
  • 40 ml sirop de rodie
  • 40 ml lichior Amaretto
  • 40 ml lichior Grand Marnier
  • cuburi de gheata

pentru decor:

  • 4 capsuni

 

Mod de preparare:

Umple un shaker cu cuburi de gheaţă. Toarnă peste ele toate ingredientele. Inchide-l şi agită-l bine, apoi toarnă băutura în pahare mari, cu fundul gros (ideale sunt cele tip tumbler).

Decorează cu câte o căpşună înfiptă pe marginea paha­rului şi serveşte imediat.

Frappe de vanilie cu sirop de migdale

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.