Franzela umpluta italieneste

Printeaza

Franzela umpluta italieneste din: ciabatta, ulei de masline, otet, usturoi, rucola, mozzarella, ceapa, ardei capia, salam, sare, piper.

Mod de preparare:Franzela umpluta italieneste

Se taie 1 ciabatta sau 1 franzelă cu coaja crocantă în două pe orizontală. Se amestecă 2 linguri ulei de măsline, 2 linguriţe de oţet din vin roşu şi 1/2 căţel de usturoi pisat şi se ung ambele feţe ale pâinii.

Se pun deasupra 1 mână de rucola, 1 bilă de mozzarella tăiată felii, 1/2 ceapă roşie feliată, 1 ardei capia copt, tăiat pe jumătate, şi 6 felii de salam; se pune sare şi piper pe măsură ce se adaugă toppingul.

Se înveleşte în hârtie cerată. Se taie în 2 sau în 4 bucăţi, înainte de a servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.