Franzela umpluta cu vinete si cascaval

Printeaza

Franzela umpluta cu vinete si cascaval din: franzela, vinete, oua, cascaval, lapte, ulei, sare, piper, verdeata.

Ingrediente: Franzela_umpluta_cu_vinete_si_cascaval

  • 1 franzelă
  • 2 vinete
  • 2 ouă
  • 150 g caşcaval ras
  • 250 ml lapte
  • ulei pentru prăjit
  • sare, piper
  • verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Cureţi vinetele după modelul zebra, le tai felii rotunde, le sărezi şi le laşi puţin să se scurgă de zeamă, prin presare.

Le prăjeşti la foc moderat şi le laşi la răcit, tai pâinea în două pe orizontală şi scoţi miezul. Cele două „capace” le stropeşti cu lapte, până se înmoaie. Baţi cele două ouă, le amesteci cu cascavalul, laptele ramas, vinetele, verdeata tocata si condimentele.

Intre cele doua capace pui umplutura. Introduci paine intr-o tavă, în cuptor la foc potrivit. Este gata atunci când pâinea este uşor rumenită.

Franzela umpluta cu vinete si cascaval

Franzela_umpluta_cu_vinete_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.