Foitaj cu surimi si taitei

Printeaza

O reteta de foitaj cu taitei cu spanac, spanac proaspat, salata verde, surimi, pudra de curry, unt, pudra de nucsoara, nuca de cacas, lamaie, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Foitaj cu surimi si taitei

  • pachet de foitaj
  • 200 g tăiţei cu spanac
  • 500 g spanac proaspăt
  • o salata verde
  • un pachet cu surimi
  • pudră de curry
  • 50 g unt
  • pudră de nucşoară
  • 25 g nucă de cocos
  • o lămâie
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se scurg şi se pun într-un cas­tron. Se adaugă un sfert de lin­guriţă de pudră de curry, un vârf de linguriţă de pudră de nucşoară, sare şi piper după gust.

Spanacul şi salata verde se spală, se călesc în puţin unt, se condimentează şi se pun într-o strecurătoare. Se întinde foaia de foitaj, se taie în două, se aşază pe o margine a fiecărei foi tăiţeii scurşi, deasupra amestecul de spanac şi salată, apoi batoanele de sui mi scoase din folia protectoare

Se presară pătrunjel tocat, s rulează cu grijă să nu ias umplutura şi se aşază într-o tav tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul încins: se coc la foc mediu spre iut până devin aurii.

Se scot din tavă pe un platoi se lasă să se răcească puţir apoi se taie felii şi se servesc. Batoanele de surimi se stropesc cu suc de lămâie înainte să fie folosite

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.