Foisoare cu branza

Printeaza

Foisoare cu branza din: branza, faina, ulei, apa, oua.

Ingrediente:Foisoare cu branza

  • 1/2 kg brânză
  • făină
  • ulei pentru prăjit
  • 1 ceşcuţă apă
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Amesteci ouăle cu o ceşcuţă de apă şi făina. Intinzi două foi pentru tăiţei, mari cât masa.

Tai dreptun­ghiuri pe care le umpli cu brânză pe o parte şi le lipeşti. Le prăjeşti în ulei încins. Sunt foarte bune lângă un pahar de bere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.