Foi cu crema de zahar ars

Printeaza

Foi cu crema de zahar ars

Pentru foi:Foi cu crema de zahar ars

  • 7 linguri zahăr
  • 7 linguri ulei
  • 7 linguri apă minerală
  • 1 linguriţă amoniac
  • făină cât cuprinde (cam 7 linguri)

Se coc foi pe dosul tăvii.

Crema:

  • 200 g zahăr
  • 200 g margarină
  • 50 g făină
  • 250 ml apă
  • vanilie
  • 15 ml rom
  • 100 g zahăr

 

Mod de preparare:

Zahărul îl caramelizezi iar când se formează spumă deasupra, îl tragi de pe foc şi îl răceşti 3-4 minute. Apoi adaugi toată margarina, pe care o laşi să se topească şi 100 ml apă.

Laşi să fiarbă la foc mic. Amesteci bine făina cu apa, să nu se formeze cocoloaşe. Când s-a omogenizat zahărul ars cu margarina, adaugi apa cu făina în şuvoi continuu, amestecând până se îngroaşă. Vei obţine o cremă moale si netedă.

 

Pofta buna

Incoming search terms:

  • foi cu crema de zahar ars

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.