Focaccia umplută

Printeaza

O reteta de focaccia umpluta din: mazare, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, focaccia, rosii deschidratate, masline, frunze de salata verde, avocado, sare si piper.

Ingrediente:Focaccia umplută

  • 400g mazăre în conservă, scursă şi clătită
  • sucul unei lămâi
  • 1 căţel usturoi
  • 50 ml ulei măsline
  • 1 focaccia de 20 cm cu roşii uscate
  • 100 g roşii deshidratate în ulei scurse
  • 50 g măsline negre marinate fără sâmburi
  • 30 g frunze de salată verde
  • 1 avocado copt, curăţat de sâmbure, decojit, tăiat în bucăţi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Mai întâi, amestecă mazărea şi usturoiul într-un robot de bucătărie şi adaugă jumătate din sucul de lămâie şi uleiul. Adaugă sare şi piper după gust. Taie focaccia în trei straturi orizontale de aceeaşi grosime, întinde amestecul pe primele două straturi.

Acoperă stratul de mijloc cu roşii, măsline şi frunze de salată verde. Amestecă avocado cu restul de suc de lămâie. Adaugă sare şi piper, împrăştie-le deasupra şi suprapune feliile de focaccia. Răceşte cu cel puţin 15 minute înainte de servire.

Focaccia umplută

Focaccia umplută

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.