Fluturasi cu ghimbir

Printeaza

Fluturasi cu ghimbir din: oua, unt, faina, ghimbir, zahar, bicarbonat.

Ingrediente:Fluturasi cu ghimbir

  • 3 gălbenuşuri
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • 500 g făină
  • 2 linguri ghimbir marinat
  • 1 linguriţă bicarbonat
  • 250 g zahăr pudră

 

Mod de preparare:

Se amestecă gălbenuşurile cu cele 2 ouă, untid şi zahărul praf, ghimbirul şi bicarbonatul. Treptat, se adaugă făina, amestecând încontinuu.

Se întinde aluatul într-o foaie de 5mm şi se taie cu o formă.

Se coc prăjiturile pe dosul tăvii unse. Se lasă să se odih­nească 12 ore, apoi se pot servi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.