Florentine

Printeaza

Florentine din: zahar, unt, caise uscate, coaja de portocala, nuca, stafide, smantana.

Ingrediente:Florentine

  • 1 cana cu zahar
  • 1 pachet de unt
  • 4-5 caise uscate
  • 1 lingura plina cu coaja de portocala confiata tocata marunt
  • 1 mana de miez de nuca
  • 1 mana de stafide galbene
  • 100 ml smantana

 

Mod de preparare:

Toci marunt nucile si caisele, apoi amesteci pe foc untul cu zaharul, pana se albeste usor. Adaugi smantana dulce, care va lega amestecul. Mai lasi un pic sa fiarba impreuna. Da focul foarte mic. Amesteci toate fructele si coaja de portocala cu compozitia de zahar. Stingi focul si lasi la racit.

Pui hartie de copt intr-o tava si formezi gramajoare din compozitie, la distanta unele de altele, caci se vor intinde. Lasi la cuptorul incins, la foc potrivit, 8-10 minute.

Florentine

Florentine

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.