Fleica la gratar

Printeaza

 Fleica la gratar

Ingrediente:Fleica la gratar

  • 1 kg carne
  • grăsime
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Luăm fleici pregătite de măcelar. Scoatem pieliţele şi vinele. Aranjăm frumos fleicile ca pe biftec. Le ungem cu ulei sau cu untură şi le frigem pe grătar, pe parte şi pe alta. Cînd sunt gata, le presarăm cu piper, cu sare şi cu cimbru după gust. Servim cu cartofi pai. Nu vom uita un ardei iute.

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • fleica la gratar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.