Fleica fiarta in vin

Printeaza

O reteta de fleica de porc cu vin alb, piper boabe, foi de dafin, cimbru si sare.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente : Fleică fiartă in vin

  • 1 fleică de porc cu şorici
  • 200 ml vin alb
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • cimbru
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o pre­sari cu sare, piper şi cimbru şi o rulezi cu şoriciul în exterior. Legi carnea cu sfoară curată şi o aşezi la fiert într-un vas cu apă şi vinul alb. Adaugi foile de dafin şi câteva boabe de piper.

Laşi pe foc mic 30 de minute, o muţi într-o tavă cu ulei şi o mai dai la cuptor pentru 20 de minu­te.

După ce s-a copt, scoţi sfoara, înfăşori strâns fleica într-o folie de aluminiu şi o laşi aşa să se răcească. O tai şi o aranjezi pe un platou cu murături asortate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.