Fileuri de porc cu sos de mere

Printeaza

Fileuri de porc cu sos de mere din: fileuri de porc, faina, unt, sare, praz, seminte de mustar, vin rosu, mere si smantana.

Ingrediente:Retete_1

  • 4 fileuri de porc
  • 1 lingura de faina
  • 2 linguri de unt
  • sare
  • 4 fire de praz tanar, spalat bine
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • 2/3 cana de vin rosu
  • 2 mere tari, curatate de coaja si de samburi si feliate
  • 2/3 cana de smantana dulce nefermentata

 

Mod de preparare:

Dă carnea de porc prin făină. Topeşte untul într-o tigaie la foc med*iu-mare. Pune în tigaie carnea, asezonează cu puţină sare şi prăjeşte pe ambele părţi până când s-a rumeni. Pune în tigaie prazul şi lasă pe foc încă 3 minute. Adaugă seminţele de muştar, vinul şi lasă să fiarbă 10 minute, întorcând carnea de mai multe ori.

Adaugă feliile de măr şi smântână. Lasă pe foc timp de 3 minute sau până când sosul s-a îngroşat puţin.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.