Fileuri de peste cu orez si legume
PrinteazaIncinge 1/2 lingura ulei de floarea soarelui intr-o tigaie. Adauga 1/2 ardei rosu, 200 g porumb in conserva si mazare si caleste 2 minute. Adauga un borcan de 200 g sos thailandez sau chilli si orezul pastrat la frigider. Caleste 3-4 minute.
Amesteca 50 g frunze de salata, fileurile de peste maruntite, 1-2 linguri sos de soia si incalzeste la foc 2 minute. Adauga 4 cepe verzi, taiate rondele si 1 lingura patrunjel tocat, inainte de a servi. Presara o mana de alune tocate si sferturi de lamaie.
Fileuri de peste cu orez si legume
Pofta buna!
foarte sanatoasa mancarea propusa de voi
Arata foarte bine 🙂
mi-e pofta de niste peste 🙂
peste cu legume si orez as manca in fiecare zi fara sa mi se acreasca 🙂
Arata foarte bine fileurile astea