Fileuri de peste cu orez si legume

Printeaza

Incinge 1/2 lingura ulei de floarea soarelui intr-o tigaie. Adauga 1/2 ardei rosu, 200 g porumb in conserva si mazare si caleste 2 minute. Adauga un borcan de 200 g sos thailandez sau chilli si orezul pastrat la frigider. Caleste 3-4 minute.

Amesteca 50 g frunze de salata, fileurile de peste maruntite, 1-2 linguri sos de soia si incalzeste la foc 2 minute. Adauga 4 cepe verzi, taiate rondele si 1 lingura patrunjel tocat, inainte de a servi. Presara o mana de alune tocate si sferturi de lamaie.

Fileuri de peste cu orez si legume

Fileuri_de_peste_cu_orez_si_legume

Pofta buna!

 

 

5 comentarii

  1. foarte sanatoasa mancarea propusa de voi

  2. Arata foarte bine 🙂

  3. mi-e pofta de niste peste 🙂

  4. peste cu legume si orez as manca in fiecare zi fara sa mi se acreasca 🙂

  5. Arata foarte bine fileurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.