Fileuri de curcan marinat

Printeaza

Fileuri de curcan marinat din: piept de curcan, ulei, bacon, stafide, nuca de cocos, sos de fructe de padure, ceapa rosie, usturoi, lamaie, morcov, ardei gras, busuioc, rozmarin, oregano, ghimbir, sare.

Fileuri de curcan marinat

Ingrediente:

  • 800 g piept de curcan
  • 50 ml ulei
  • 200 g bacon
  • 20 g stafide
  • 20 g nuca de cocos
  • 200 ml sos din fructe de padure
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legatura busuioc
  • 5 g rozmarin
  • 5 g oregano
  • ghimbir
  • sare

Mod de preparare:

Speli pieptul de curcan, il tai fasii, apoi il asezi intr-un bol. Presari baconul taiat marunt, morcovul curatat si taiat rondele, adaugi ceapa taiata pestisori, stafidele, ardeiul gras taiat cubulete si o lingurita cu ghimbir ras.

Prepari un dressing din oregano, rozmarin, busuioc si usturoi pisat, torni sucul de lamaie si putin ulei. Amesteci totul si adaugi dressingul peste fileurile de curcan.

Acoperi vasul cu folie alimentara si-l dai la rece pentru 3 ore. Scoti apoi fileurile de curcan, le impletesti in trei si le prinzi la capete cu scobitori.

Asezi carnea intr-o tava, presari restul ingredientelor, torni putina apa si introduci tava in cuptorul incins. Dupa ce carnea s-a patruns, o scoti pe un platou si o lasi sa se raceasca timp de cateva minute.

Servesti fileurile de curcan impletite, cu un sos de fructe de padure si presarate cu nuca de cocos.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.