File de salau cu sos de capere

Printeaza

File de salau cu sos de capere

Ingrediente:File de salau cu sos de capere

  • 6 bucăţi de filé
  • 2 ouă
  • 2 linguri de făină de grâu
  • 200 g ulei
  • 2 lămâi
  • 500 g cartofi
  • 3 limguri capere
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Peştele se condimenteazăşi se lasă să stea timp de o jumătate de oră, apoi se dă prin făină, prin ou bătut şi se frige în ulei încins.

După prăjire se aşează pe un platou decorat cu salată verde, se ornează cu felii de lămâie şi garnitura de cartofi natur.

Se presară pe deasupra cu pătrunjel, iar peste peşte se toarnă un sos făcut din trei linguri de ulei, zeama de la o lămâie, sare, trei linguri de capere şi pătrunjel tocat.

Se pun toate într-un castron şi se bat bine cu telul, apoi se aşează peştele prăjit şi ornat cu lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.