File de porc umplut cu cabanos si legume

Printeaza

File de porc umplut cu cabanos si legume din: file de porc, cabanos, oua, carne tocată amestec, ulei, ardei gras, mazare, ceapa, patrunjel, sare.

Ingrediente:File de porc umplut cu cabanos si legume

  • 600 g file de porc
  • 150 g cabanos
  • 3 ouă
  • 150 g carne tocată amestec
  • 50 ml ulei
  • 1 ardei gras
  • 50 g mazăre
  • 1 ceapă
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Fileurile de carne le tai de-a lungul fibrei, astfel încât să devină bucăţi plate. Fierbi 2 ouă tari. Separat, ames­teci bine carnea tocajă cu ceapa tăiată mărunt, mazărea, pătrunjelul tocat şi un ou.

Potriveşti după gust cu sare şi piper, apoi întinzi amestecul peste carnea pre­gătită.

Deasupra aşezi cabanosul întreg şi jumătăţi de ouă fierte. Rulezi fileurile cu umplutura şi le legi cu o aţă de bucătă­rie, dând forma de rulouri. Ungi rulourile cu ulei şi le aşezi într-o tavă.

Dai tava la cuptor pentru 40 de minute, până se rumenesc frumos. Serveşti preparaţii cu garnitură de ardei gras.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.