File de porc in crusta verde

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de file de porc in crusta verde din: file de porc, sare, piper, ulei, mustar, coaja de portocala, samburid e pin, cimbru, patrunjel, ghocchi, rosii si miere.

Ingrediente:File de porc in crusta verde

  • 750 g de file de porc
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei
  • 2 linguri de muştar
  • coaja rasă de la o portocală
  • 3 linguri de sâmburi de pin măcinaţi
  • 2 linguri de cimbru tocat
  • 1 legătură de pătrunjel tocat
  • 500 g de gnocchi
  • 1 căţel de usturoi
  • 300 g de ro­şii bucăţi
  • 1 lingură de miere

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 140°C. Condimentaţi carnea şi prăjiţi-o în 2 linguri de ulei. Ungeţi-o cu muştar. Amestecaţi coaja de portocală, sâmburii de pin şi verdeaţa. Tăvăliţi carnea prin acest amestec, aşezaţi-o într-o tavă pentru friptură şi lăsaţi-o cca. 35 de minute la cuptor.

Fierbeţi gnocchi. Tocaţi usturoiul, apoi căliţi-l în ulei. Adăugaţi pasta de roşii şi roşiile. Lăsaţi-le să fiarbă 5 minute, apoi condimentaţi-le. Serviţi-le alături de carnea pregătită.

File de porc in crusta verde

File de porc in crusta verde

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.