File de piept de pui cu ardei grasi si cimbru
PrinteazaFile de piept de pui cu ardei grasi si cimbru din: ardei grasi, rosii, file de piept de pui, ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion, sare, piper, cimbru uscat, oua.
- 3 ardei grasi rosii
- 4 rosii
- 400 g file de piept de pui
- 2 cepe
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- 1/2 conserva bulion
- sare
- piper
- cimbru uscat
- 3 oua
Mod de preparare:
Ardeii graşi se taie fâşii. Roşiile se crestează şi se opăresc cca 1 min. în apă clocotită. Se scot, se decojesc şi se mărunţesc. Se taie cuburi carnea.
Se toacă ceapa şi usturoiul şi se călesc în ulei încins. Se adaugă cuburile de carne şi se prăjesc. Se adaugă ardei gras şi puţină apă şi se lasă să fiarbă la foc mediu 10 min. Se adaugă roşii şi bulion, sare, piper şi cimbru.
Se bat ouăle, se toarnă cu grijă peste legume şi se lasă să se coacă. Se ornează cu cimbru şi se serveşte cu pâine sau lipie.
File de piept de pui cu ardei grasi si cimbru
Pofta buna!