File de peşte

Printeaza

File de peşte

Ingrediente: File de peşte

  • 100 ml sos de soia
  • o lin­guriţă de zahăr
  • două linguriţe de ghim­ber măcinat
  • un căţel de usturoi
  • două linguri de vin alb
  • fileuri de peşte

Preparare:

Intr-un castron se amestecă foarte bine sosul de soia, zahărul, ghimberul, usturoiul pisat şi vinul.

In această compoziţie se aşază peştele, se acoperă cu sos şi se lasă în frigider timp de aproximativ două ore. Se prăjeşte pe grătar şi se serveşte cu feliuţe de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.